lördag 23 oktober 2010

Jakten på den perfekta gröna röran...

...pågår ständigt. Har smakat fantastiska varianter som salsa verde och pesto med alla möjliga ingredienser och älskar kombinationen av örter, sälta och olivolja. En gång fick jag en grovhackad sort med macadamianötter och ett litet sting av pepparrot. Så nära paradiset man kan komma i just dessa sammanhangen! Har trots upprepade försök inte lyckats återskapa den. Men, en mix av bladpersilja, pinjenötter, pressad citron, parmesan, olivolja, rejält med svartpeppar och lite riven pepparrot är inte heller så dumt. Joxar ihop den i min mixer och njuter på små crostinis tillsammans med annat småplock. Klickar det som blir över på tagliatelle (ICAs ekologiska är den godaste färdigköpta jag har hittat, slår absolut den färska) och får en god lunch som blir ännu godare när jag strimlar några salamiskivor över härligheten. Njuter och drömmer vidare om hur nästa gröna röra ska bli...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar